Яна Маринова с трета победа в „И аз го мога
Яна Маринова с трета победа в „И аз го мога / снимка: Нова телевизия, И аз го мога

„Сблъсъкът на титаните", „Най-дълго чаканият двубой"- това са само част от определенията, с които жури и публика определяха битката между Симона Пейчева и Яна Маринова. Двете дами водят убедително пред другите участници. Те са сред любимките на зрителите и винаги оставят аплодисменти и изумени погледи след изпълненията си.

Снощи Симона и Яна се изправиха за първи път една срещу друга и поставиха журито пред най-трудния избор до момента. Елена Петрова дори попита дали няма възможност публиката да вземе решението вместо нея, но регламентът е ясен и в крайна сметка красивата Яна бе избрана за победител.

Петко Димитров за първи път стигна до финала и се пошегува, че са го „изпуснали да мине между капките". С невероятното си изпълнение на баланс на кристални чаши, Петко заслужи суперлативите на журито. Своята точка му даде дори академик Балкански, който беше скептичен още когато Петко направи своя избор миналата седмица.

Жана и Ники Георгиев се състезаваха в предизвикателството индийски танци и инструкторът по йога успя да извоюва победата. В невероятното предизвикателство слаклайн, един срещу друг застанаха Ники Мартинов и Камен. Журито оправда грешките им с изключителната трудност на номера и даде победата на Камен. Иван и Елен влязоха в ролята на оперни певци, а Иван беше участникът, който успя да изуми съдиите със скрития си певчески талант.

Следващата сряда в „И аз го мога" ще видим танц popping, който водещият определи като „извънземен". Скачане на батут с въздушна акробатика, художествена гимнастика, изключително сложно въртене на обръчи от легнало положение и свирене на хармоника.