/ NOVA
Той получи най-малка подкрепа от зрителите в приложението на NOVA PLAY
22-годишният доставчик на храна Николай е първият напуснал къщата на Big Brother. Той получи най-малка подкрепа от публиката в приложението NOVA PLAY. Освен Николай, номинирани бяха и моделите Анджела и Веселка.

Вотът на публиката в приложението NOVA PLAY спаси една от най-ярките личности в Къщата – Анджела, а съквартирантите отново бяха въвлечени в плана на Big Brother. Петър, който влезе в ролята на агент “Енигма”, получи задачата да обяви решението на зрителите като свое и да спаси еротичния модел.

Първата елиминационна вечер на Big Brother не мина и без извънредно включване от Къщата. Младата актриса Кристи сподели от изповеданията, че иска да напусне формата заради липса на удобствата от външния свят. Как ще се развие ситуацията, ще стане ясно в епизода на Big Brother във вторник.

Утре сутрин напусналият Николай ще бъде гост в съботно-неделния сутрешен блок на NOVA „Събуди се”. Той ще бъде и първият събеседник на водещата Елена Сергова в официалния подкаст на Big Brother - "Голямата сестра”. Там ще разкаже повече за себе си, за живота си извън къщата, както и за отношенията със съквартирантите. Епизодът ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube утре.

Приключението Big Brother продължава във вторник, 15 октомври, от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването