Орландо Блум
Орландо Блум / Gulliver/Getty Images
Актьорът Орландо Блум призова хората да си останат вкъщи, за да помогнат на здравните власти в борбата с пандемията от коронавирус, като благодари на лекарите и медицинските сестри, че преди години са спасили живота му.

Звездата от „Карибски пирати“, който е родом от Кентърбъри, Обединеното кралство, припомни как животът му е бил спасен от Националната здравна служба на Обединеното кралство преди време, след което отправи емоционален призив към хората да си останат вкъщи, за да защитят страните си от коронавируса.

Хората от спешната помощ спасиха живота ми, когато бях на 20, след като паднах от прозорец на 3 етаж и имах жестоки наранявания по гърба. Живеейки в САЩ от близо 20 години, това е една от обществените услуги, която винаги ще уважавам най-много”, написа той на профила си в Инстаграм.
 
Орландо тъкмо снимаше "Carnival Row" миналия месец, когато продуцентите решиха да прекратят снимките като "предпазна мярка" заради COVID-19. Сега той се завърна у дома „безопасно“, след като продукцията беше прекратена.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mighty did #mfw like a @boss I just tagged along #BOSSeyewear #BOSSFW20

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on


Нашата продукция на „Carnival Row”, сезон 2 бе спряна от Legendary и Amazon Prime Video като мъдра предпазна мярка поради събитията, разгръщащи се в световен мащаб по отношение на COVID-19. Не са регистрирани случаи на COVID-19 в нашия екип. Чувствам се много благодарен, че пристигнах спокойно вкъщи при семейството си. Пазете се и мийте ръцете си, моля ви”, сподели още той в социалните мрежи.

Орландо, чиято годеница Кейти Пери очаква момиченце, преди време разкри, че се отправя към САЩ, за да бъде „под карантина“, след като напусна Прага, където имаше снимки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My babies blooming ❤️

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС