Дрейк
Дрейк / Gulliver/Getty Images
"Ако не спреш да опипваш момичетата, аз ще дойда при теб"
Фенове, възхитени от постъпката на Дрейк, който прекъсна изпълнението си по време на изява в Австралия, за да попречи на натрапник да тормози сексуално присъстващи дами, заляха социалните мрежи с хвалебствия за канадския рапър, предаде ДПА.

Инцидентът станал, докато рапърът се изявявал на афтър парти в нощен клуб в Сидни, след като по-рано изнесъл концерт в града в рамките на турнето си "Boy Meets World". Забелязвайки, че мъж досажда на дамите с непристойни аванси, Дрейк прекъснал изпълнението на парчето си "Know Yourself", обръщайки се гневно към натрапника.
Видео от случката, заснето от очевидец и масово споделяно в социалните мрежи, показва как рапърът, сочейки към мъжа, се заканва, че ако той не спре да опипва момичетата, ще слезе от сцената и лично ще го "накаже", след което отново повтаря гневното си предупреждение.
Присъстващите бурно приветстват постъпката на Дрейк. Не по-малко възторжени са коментарите в социалните мрежи.

"Дрейк е човекът", пише в Instagram впечатлена фенка.

"Бог каза "Не" на насилието над жените", коментира друг потребител, визирайки прякора на Дрейк в родния му град. "Богът на Торонто".
Рапърът прекъснал изпълнението си за не повече от минута, докато през това време охраната търсила натрапника сред тълпата.

Говорител на нощния клуб потвърдил за местни медии, че по време на изявата на Дрейк мъж е бил изведен от охраната.

Турнето на канадския рапър приключва с концерт в Мелбърн на 20 ноември. 

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА