Хелоуин наближава и е време да развихрим въображението си за направата на един по-различен, интересен и артистичен грим, подходящ за маскарадни партита. В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty ни показва една много артистична визия, която се прави супер лесно, с подръчни материали и изглежда много стилно.

Ето и стъпките:

След като вече сме нанесли основа за грим, лек фон дьо тен, коректор за изсветляване на зоната под очите и сме очертали веждите си, пристъпваме към грима по очите.

В сгъвката на горния клепач първо поставяме с 1-2 тона по-тъмен нюанс сянка за дефиниране на клепача.

Хелоуин
Thinkstock/Getty Images

Време е да развихрим и въображението си още на този етап. Подберете най-различни цветове червила – вие преценете дали да бъдат в една гама. След това съвсем хаотично – някои с четки, други пък - директно от опаковката, започнете да правите най-различни черти и драскотини около очите си, по слепоочията, не пропускайте да дефинирате с цвят скулите, да придадете акцент и върху устните си. Колкото по-небрежно и сякаш цапнато с четка за боя е лицето ви, толкова по-интересно и сякаш произведение на изкуството ще бъде то.

Накрая вземете черна очна линия, с която да изрисувате очите си. След това, с очната линия направете още няколко драскотини, с които да очертаете леко устните, скулите.

За финал поставете спирала за мигли.

Вижте още:

Как се маскираха звездите на хелоуинското парти на Джордж Клуни (СНИМКИ)

Демони, призраци, вампири... Хелоуин

Топ 10 на най-желаните костюми за Хелоуин

Най-странните суеверия и поверия за Хелоуин

Силните жени завладяват Хелоуин тази година

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook