/ БГНЕС
Звездата от „Сексът и градът“ Синтия Никсън призна, че са й били нужни „месеци“, за да се възстанови от загубената политическа битка, в която тя участва като кандидат за губернатор на Ню Йорк.

Актрисата Синтия Никсън се впуска в надпреварата за губернатор на Ню Йорк

Бившата актриса от сериала се кандидатира през 2018 г. и призна, че постоянният адреналин по време на предизборната кампанията е оставил нея и съпругата й Кристин Мариони напълно изтощени.

"След кампанията просто седнах на дивана и не станах, беше толкова ужасно. Напомни ми дните, в които бях бременна. И отново си казах, че никога не бих направила подобно нещо отново",казва Никсън пред списание Grazia. И допълни, че за жените все още е "предизвикателство" да бъдат избрани на висши постове в политиката.


Актриса от „Сексът и градът“ с апетит към губернаторския стол на щата Ню Йорк

"Избирането на Доналд Тръмп за президент само доказа колко консервативна държава сме, но и колко негативно настроени сме към по-различните"
, смята Никсън, визирайки движението на афроамериканците Black lives matter.

"Не мога да си представя, че бихме могли да преизберем Тръмп отново за президент", каза още загубилата кандидатка и допълни, че вероятно Тръмп сам подклажда протестите, за да се изяви като умиротворител след това
БГНЕС