Турският актьор, макар и да не е във върха на своята професионална кариера, е сред най-популярните светски личности в Турция. Все още е сред топ изборите за рекламни лица на различни марки, а и някои негови роли направиха така, че няма как да забравим за него. Но днес не точно той е нашият фокус, а красивата му съпруга Башак Дизер.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌠

A post shared by Başak Dizer Tatlıtuğ (@basakdizer) on


Къванч Татлъту и Башак Дизер нямат абсолютно никакво намерение да пускат лятото да си ходи, а и в държава като Турция това не е никак трудно. В последните дни звездната двойка се порадва на слънчевите лъчи и морската вода в района на Урла, Измир. От снимките в социалните мрежи виждаме, че двамата са наели и яхта, с която са намерили самотни плажове, на които да се скрият успешно от любопитните погледи на местните, както и от папараците. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀rock’n roll

A post shared by Başak Dizer Tatlıtuğ (@basakdizer) on


На морската почивка на семейство Татлъту е бил и техният домашен любимец, тяхното куче. Таблоидите в съседна Турция отбелязват красотата и перфектната спортна форма на Башак - нещо, което няма как да не бъде забелязано.

Башак Дизер е дизайнер и собственик на кафене в Истанбул. Тя е със седем години по-голяма от съпруга си. Медиите в Турция често пишат, че тя има репродуктивни проблеми и затова вече 4 години след сватбата им двамата нямат общ наследник.