Красавица с белег по рождение на лицето покори света на модата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Красавица с белег по рождение на лицето покори света на модата. Става дума за бразилката Мариана Мендес, която прикова вниманието на редица модни агенции. Чаровната брюнетка има тъмен белег в средната част на лицето. Разказва, че често хората го смятат за татуировка.
 

making of

Публикация, споделена от Mariana Mendes (@melzitahh) наКогато е била на 5 години, Мариана е подложена на лазерно лечение за премахване или поне намаляване на белега, тъй като майка й се страхувала, че ще бъде тормозена в училище заради него. Процедурата обаче не донесла очаквания резултат.
 

🐷 😂

Публикация, споделена от Mariana Mendes (@melzitahh) на24-годишната бразилка често е чувала коментари, че нейният белег я прави грозна и странна. Тя обаче отказала да позволи тежките подмятания да попречат да реализира мечтите си. Така станала модел и приема за своя мисия да изпрати послание на света. "Хората с родилни белези не трябва да бъдат критикувани и подценявани. Това ги кара да се чувстват отхвърлени от обществото", призовава Мариана.
 

🐶 📷 por @heyohgabanti

Публикация, споделена от Mariana Mendes (@melzitahh) наТя споделя, че получава много писма от хора, които й благодарят, че нейната история им е помогнала да се приемат такива каквито са.
 

.

Публикация, споделена от Mariana Mendes (@melzitahh) на


Ruptly