Вече няколко дни Джони Деп съди издателя и изпълнителен директор на британския таблоид „Сън“ за клевета. В статия от 2018 г. Деп е определен като човек, който „бие жена си“. Актьорът заяви, че статията е променила холивудския му имидж и е застрашила кариерата му.

Джони Деп и Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

Припомняме ви, че през 2016 г. Амбър Хърд обвини Джони Деп, че той я замерил с телефон. В социалните мрежи тя качи снимки, на които се виждат синини. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Нови свидетели на делото срещу „Сън“ обаче твърдят, че синините на Хърд са причинени от Илън Мъск докато тя все още е била омъжена за Джони Деп. Алехандро Ромеро и Тринити Еспарза, които са служители на сградата, в която се помещава имот на актьора, твърдят, че в негово отсъствие са виждали как Илън Мъск посещава Амбър Хърд.

Джони Деп разменя тежки обвинения с бившата си съпруга

Служителите твърдят, че тя е нямала никаква драскотина по лицето, поне докато Джони Деп е бил с нея. Шест дни след обвинението, когато Джони Деп е бил на снимки, Илън Мъск е отишъл в апартамента им. Когато той си заминал, те видели синини по врата, бузата и ръката й.

Амбър Хърд и Илън Мъск започнаха да се срещат през 2016 г., веднага след като тя подаде молба за развод от Джони Деп. Връзката им продължи около година, като те твърдят, че любовта им е пламнала, след като тя е прекратила отношенията си с актьора.

Дали сведенията на Ромеро и Еспаза ще дадат яснота по делото, предстои да видим.

Джони Деп
БГНЕС