/ / Gulliver/Getty Images
Кейти Пери и Орландо Блум, които имаха връзка през миналата година, като че ли отново са много близки. "Заедно са", потвърждава слуховете недискретен източник.

Кейти Пери и Орландо Блум се разделиха
 
Преди близо една година двамата се разделиха. След едногодишна връзка през март 2017 г. Кейти и Орландо решиха да си дадат "глътка въздух". От няколко седмици обаче, актьорът и певицата отново са много близки. През януари двамата прекараха ваканцията си на Малдивите, в един и същ луксозен хотел. За това потвърждават и социалните мрежи. На няколко пъти Кейти Пери публикува снимки с Орландо Блум, даже постна и снимка в пижама с образа на карибския пират.
 
Кейти Пери с интимни признания за бившите си любовници (ВИДЕО)

Толкова много подробности и слуховете са на лице: те отново са заедно, пише БГНЕС.
 
"Кейти иска нещата да вървят. Тя се опита да го забрави, но не успя. Много държи на него. Този път си вземат необходимото време, но наистина отново са заедно", споделя пред "Сън" източник близък до звездите, който е пожелал анонимност.
 
Голият Орландо Блум предизвика фурор в социалните мрежи (СНИМКИ)

Очевидно 33-годишната певица и 41-годишният актьор искат да дадат отново шанс на връзката им. Тази информация се появява след като певицата сподели пред списание "Гламър", че възнамерява да има дете. "Искам да порасна, искам да съм възрастна. Подготвям се един ден да имам семейство", споделя тя пред мартенския брой на списанието.
 
Остава да видим дали Орландо Блум, ще е този с когото тя ще създаде семейство, посочват в заключение от списанието.
БГНЕС