Ирина Шейк
Ирина Шейк / Gulliver/Getty Images
Слуховете, че Кание Уест и Ирина Шейк имат нещо повече от приятелски отношения превзеха световните таблоиди. Най-вероятно двамата са открили по нещо в другия, което ги е сближило, но все още няма официално потвърждение, че са заедно.

Ирина Шейк и Кание Уест преминаха през доста промени в личен план през последната година. Ирина се раздели с Брадли Купър, а преди месеци стана ясно, че Кание Уест се развежда с риалити звездата Ким Кардашиян.

Ким Кардашиян и Кание Уест - една любов, но не вечна (СНИМКИ)

Казват, че проблемите понякога сближават хората, но никога не сме очаквали, че Кание и Ирина може да имат някакви допирни точки, извън професионалните им отношения, пише каналът "Stars News" във vbox7
 

Ирина Шейк отново на подиума след раздялата с Брадли Купър (СНИМКИ)

Mirror пише, че пътищата на Ирина и Кание са се пресичали и преди, по-конкретно през 2010 г., когато красавицата участвала във видео на рапъра. По-късно отново се виждат, когато руската моделка участва в ревю на модния бранд на Кание, което се е състояло по време на Парижката седмица на модата през 2012 г. Ирина е засичана да носи тениски от марката на Кание, но на този етап няма нищо официално потвърдено, а папараците дебнат двете звезди постоянно. Дали обаче има  нещо повече? Предстои да разберем.