Какво е романтично за мъжете
Какво е романтично за мъжете / www.sxc.hu

Не изглежда мъжете да обичат романтиката, нали? Това е така на теория, но на практика мъжете също изпитват силно желание за малко романтика с любимата жена.

Мъжете копнеят да получат „физически доказателства" за обичта на любимата и колкото и да отричат, обичат да ухажват и да бъдат ухажвани. С две думи мъжете харесват да ухажват, но те също жадуват да бъдат поглезени. Жените много добре знаят, че това е в рамките на "тънкостите на любовта".

На въпроса какво разбират под романтика, мъжете отговарят точно и ясно: мистерия, интрига, чувственост, бельо, страст и безкраен секс. А с думите "очаквам с нетърпение да правим любов" жените трябва да са сигурни, че ще попаднат не само в леглото, но и в сърцето на избраника си.

За да доставят удоволствие на половинките си, момичетата трябва добре да помнят, че мъжете са "визуално слаби същества", които биха скачали до небесата само при мисълта за дефиле само по бельо. Други трикове, за да "поглезите" вашия партньор са похвалните думи, колко умен и силен мъж е и напълно заслужава да излезе една вечер само с негови приятели.

За да накарате един мъж да се чувства добре, покажете интерес към неговите хобита, сгответе му специална вечеря и го изненадайте с нещо неочаквано след десерта, препоръчва БГНЕС.