Кая Гербер разкри, че започнала да полага грижи за кожата си, след като прекарвала в самота часове наред в хотелски стаи, съобщи Контактмюзик.

Кая Гербер – от умалено копие на Синди Крауфорд до секси модел (СНИМКИ)

Манекенката, която е на 19 години, сподели пред Vogue, че се чувства много самотна в хотелските стаи. "Затова си разработих график за грижа за кожата, защото това беше нещо познато, което да правя всяка вечер, когато се прибера у дома... Това ме подтикна да започна да се грижа по-добре за кожата си", каза моделът. По време на пандемията тя доразвила практиката, тъй като цяла година не е работила.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Тя използва специални инструменти за масаж на лицето и разкри, че баща ѝ, бизнесменът Ранди Гербер, започнал да ѝ ги краде. "Всеки трябва да масажира лицето си", категорична е красавицата.

Кая, която е дъщеря на Ранди Гербер и супермодела Синди Крофорд, посвещава по двадесет минути сутрин и вечер за нанасяне на козметични продукти и за медитация. Кая Гербер сподели пред изданието, че слага възможно най-малко грим върху лицето си, когато не е на работа, за да позволи на кожата си да диша.
БТА