Изписаха Джони Холидей от болницата, продължива записите за новия си албум
Изписаха Джони Холидей от болницата, продължива записите за новия си албум / снимка: Reuters, архив

Легендарният френски рок музикант Джони Холидей вече се е завърнал у дома след пребиваване в болница на Антилските острови и после в Лос Анджелис. Това съобщи една от неговите продуцентки Никол Кулие, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Джони е много добре и ще възобнови работата по записите на новия си албум в понеделник, писа в Twitter Кулие. Като доказателство тя е поместила и снимка, направена след изписването на Холидей, на която 69-годишната звезда се усмихва и изглежда в добро настроение. 

В началото на следващата седмица Джони Холидей планира да записва песен за дует със Селин Дион. Именно ангажиментът на френския рокаджия за тези записи го е възпрепятствал да присъства на днешната церемония в Елисейския дворец в Париж, на която британският му колега Пол Маккартни бе удостоен от президента Франсоа Оланд с ордена на Почетния легион, посочва БТА.

В края на август Джони Холидей постъпи в болница в Мартиника, Френски Антили, с тахикардия. Впоследствие му се наложи да влезе и в болница в Лос Анджелис за медицински прегледи, припомня АФП.