Емили Ратайковски
Емили Ратайковски / Gulliver/Getty Images
Моделът и актриса Емили Ратайковски е в центъра на нов скандал, след като публикува в Instagram снимка с "татуировки" в чест на сина си Силвестър - прякорът на бебето Слай е посочен на различни части на тялото. Предполага се, че на снимката е самата Емили, нейният съпруг Себастиан Биър-МакКлард и детето им Силвестър. Не се знае точно какво е показано на снимката: татуировки или просто рисунки.

Под публикацията тя написа: Sly forever. Феновете ѝ не разбраха къде и чия е татуировката и предположиха, че една от тях е нанесена върху тялото на бебето.
 

Това решение беше посрещнато с остри критики от феновете:

„Той е твърде малък за татуировка”.

„Много се надявам да не си татуирала детето”.

„Не му ли е рано за татуировка?”

„О, боже, тя си татуира детето!”

Самата Емили все още не е отговорила на коментари на фенове. Емили Ратайковски не е за първи път в центъра на скандали, свързани с неправилното отглеждане на бебето. По-рано тя бе критикувана за неспособността да се справя с детето: Емили беше упрекната, че държи детето „като чанта“ и се грижи повече за добрите снимки, отколкото на бебето да му е добре.Емили Ратайковски и Себастиан Биър-МакКлард станаха родители за първи път през 2021 г. След раждането на бебето моделката каза на феновете, че „няма да разбере пола на детето до 18-годишната му възраст“, докато той самият не й каже, и добави, че иска да отгледа Силвестър без джендър стереотипите.

 
БГНЕС