/ Gulliver/Getty Images
Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в Америка, след като го открил, докато бил на почивка в езерото Комо, съобщи Контактмюзик.

Говори се, че звездата е станал почитател на сиренето Пекорино де Парду - което е направено от фермер на име Пепино на езерото Лаглио - след като го опитал на закуска докато почивал във вилата си на езерото Комо.

Извънбрачните деца, които звездите крият (ВИДЕО)

Клуни преди това влезе в света на търговията на дребно, рекламирайки марката текила Casamigos, която по-късно беше продадена на Diageo през 2017 г. Сега той планира друго бизнес начинание с италианското сирене.

Джордж Клуни е най-печелившият актьор за 2018 г.

Източник сподели, че „Джордж не може да се насити на Пекорино-то на Пепино и в края на почти всяко хранене яде огромни парчета от него. Амал (съпругата му) го кара да си мие зъбите веднага след това, защото не харесва дъха му. Но тя също смята, че вкусът е толкова добър, затова Джордж ще намери голям нов пазар за него.''

Говори се, че 58-годишният актьор вече е изпратил 32 кг. от твърдото, солено, сирене от овче мляко обратно в Лос Анджелис, като възнамерява да раздаде за проба на своите приятели и потенциални клиенти.

Джордж Клуни има извънбрачно дете, за което не знаел

Говорейки пред в. „Дейли стар“, източникът добави: „Освен че действа, Клуни се бори за нов предприемачески проект. Сега той мисли, че е открил следващия си голям бизнес.”

Ако актьорът реши да продава сиренето на Пепино в САЩ, това ще преобрази живота на фермера и неговото семейство, които в момента продават по-голямата част от продукцията си от малък микробус, паркиран близо до имението на Клуни край езерото Комо.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС