/ Gulliver/Getty Images
Актрисата Дженифър Гарнър ("Дявол на доброто", "Събудих се на 30", "Наричана още") се е разделила с приятеля си, бизнесмена Джон Милър, след продължила две години връзка, съобщи Контактмюзик.

Четиридесет и осем годишната Гарнър поддържаше романтични отношения с Милър от средата на 2018 г., припомня изданието.
 

Сега източници от обкръжението им, цитирани от сайта за знаменитости Ти Ем Зи, разкриват, че Дженифър Гарнър и Джон Милър са сложили край на връзката си. Решението да се разделят е взела актрисата, която има три деца от бившия си съпруг Бен Афлек.
 

Подробности около раздялата на Гарнър и Милър не се съобщават. По-рано през годината се появиха публикации, според които актрисата е "доволна" от романтичния си статус и не "бърза да пришпорва" отношенията си с бизнесмена.

Само няколко часа след като новината за раздялата беше оповестена, актрисата беше забелязана в компанията на своя колега и добър приятел Брадли Купър. Двамата се наслаждаваха на слънцето в Малибу, а с тях беше и Леа Шейк Купър – дъщерята на Брадли. 
 

Актьорите са добри приятели още от снимачната площадка на общия им филм „Alias“.  Още тогава се заговори, че между тях може да има нещо по-сериозно, но тези слухове така и не бяха потвърдени. 
 

В момента Брадли и Дженифър са без половинки и са напълно свободни да се впуснат в нови романтични приключения. Дали срещата на плажа е била приятелска или не, предстои да разберем.