/ Gulliver/Getty Images
В неделя вечерта се състоя 72-та церемонията по раздаване на наградите "Еми".

„Пазителите“ и „Schitt's Creek“ получиха "Еми" за най-добри сериали

Въпреки че звездите от телевизионните сериали се подготвяха да сложат своите нощници и пижами, за да проследят церемонията по връчването на престижните статуетки, една актриса не успя да остане в домашни дрехи и се появи с елегантна, зашеметяваща черна копринена рокля.
Невероятната Дженифър Анистън се присъедини на сцената към своя приятел Джими Кимъл, който бе водещ на събитието, и очарова всички с тоалета си.
Към страхотната си черна рокля, Анистън бе добавила разкошно колие, а фризьорът й беше заложил на разрошена прическа, каквато тя често избира за визията си.

Изненадата обаче не беше само появата й, а пожарът, който направиха с Джими.
След като дезинфекцираха плика с името на победителя, двойката реши да бъде изключително предпазлива и подпали списъка с номинациите. Дженифър се обърна към комика и каза, че действията му са крайни, а той отвърна, че никога не се знае къде са били ръцете на тези счетоводители и запалиха плика.
След като изчака пет секунди, за да изгорят микробите, Анистън изгаси плика, а той се запали отново за секунди. Пликът се възпламени цели 4 пъти, а актрисата успя да се представи като пожарникар и ограничи пожара само до коша, в който беше хартията.
Самата Анистън беше номинирана за най-добра актриса на наградите благодарение на ролята си на Алекс Леви в The Morning Show, но загуби от Зендая.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук