Сряда е и един звезден знак усеща, че е бил умишлено измамен, докато друг трябва да бъде директен относно чувствата си, за да избегне объркване.

Зодиите, които трудно се лекуват от минали връзки

Прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина. Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, пише Mirror.

Ето какво може да донесе днес за вашия хороскоп - и какво можете да направите, за да сте подготвени.

Овен (21 март - 20 април)

Ще се насладите на ролята, която трябва да играете в групови и обществени дейности. Външни ангажименти ще ви откъснат от семейните задължения. Делегирането е ключът. Съквартирантът ще поеме повече от своя дял, но ще настоява, че може да се справи сам. Не забравяйте да покажете своята благодарност.

Телец (21 април - 21 май)

Енергията ви е ниска. Не можете да се насилите да действате, когато не сте способни. Възползвайте се от възможността да изберете самотни дейности. Някой ще се оплаче, че е очаквал повече от вас, но не е като да не сте направили много наскоро. Всъщност вероятно това е причината да се чувствате толкова изтощени.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Хората ще се опитат да всеят съмнения в ума ви. Игнорирайте ги. Вместо това се доверете на интуитивния си отговор, че нещата ще се развият по план. Нека вашият оптимизъм вдъхновява другите, вместо да е обратното. Колкото повече се надявате, толкова по-вероятно е всичко да се нареди добре.

Рак (22 юни - 23 юли)

Изглежда, че нямате избор. Трябва да спазите обещание, въпреки че сте го направили под фалшиви впечатления. Някой умишлено ви е измамил, но тъй като тази ситуация включва повече от вас двамата, вие се чувствате задължени да продължите, независимо от това.

Лъв (24 юли - 23 август)

Неочакваните молби ще ви накарат да почувствате, че трябва да спрете всичко заради някой, който се нуждае от вас. Бихте предпочели да продължите с работата, която сте се надявали да завършите днес. Веднага щом успеете, ще изберете да работите зад кулисите, за да избегнете допълнителни разсейвания.

Дева (24 август - 23 септември)

Ще има странни моменти, в които ще ви се иска животът да не е толкова предизвикателен и взискателен, но през повечето време ще признаете, че се наслаждавате на всичко. Нещо, което ще чуете, ще предизвика страх у вас. След като получите повече информация, няма да сте толкова склонни да се тревожите.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Основната цел на груповите усилия е да се покаже решителност. Това е положително и обединено послание за пътя напред, който всички вие ще поемете. На път сте да влезете в правия път, за да постигнете обща цел. Апелите за бързина се основават на реална нужда от движение.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Независимо дали е политически мотивиран, местен проблем или нещо по-широко, стартирането на проект за разкрасяване на общността ще бъде посрещнато с положителен отговор. Вашето участие ще бъде възнаграждаващо и няма да е трудно да съберете необходимите средства, за да постигнете това специално постижение.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Обичате работата си, но сте под ежедневен натиск да постигате резултати. Просто нямате време да чакате другите хора да решат какво искат да правят. Някои от вашите колеги обичат да говорят, но вие бихте предпочели да се заемете с работата и да я свършите.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Дори и да не сте запалени, бъдете готови да опитате различни идеи. Един колега ще предложи изобретателно решение на някои упорити проблеми. Може да се наложи да промените начина си на работа, за да отговаряте на новите условия. Бъдете търпеливи със себе си, докато свиквате с новите рутини.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Бързото разследване ще балансира обществения интерес и поверителността. Има натиск за тези на високите позиции да разкрият повече от случилото се, когато толкова много хора се чувстват сякаш са в неведение.

Риби (20 февруари - 20 март)

Ако липсва енергия, не е нужно да продължавате с вече направени планове. Уведомете приятелите си, че не сте в настроение и им дайте избор да отложат уговорките или да продължат без вас. Бъдете честни и директни относно чувствата си, за да избегнете объркване.