Някои зодиакални знаци не могат да превъзмогнат връзката, която вече е видяла своя край. За тях освобождаването от болката може да бъде трудна задача.

Тези 5 зодии остаряват по-бързо от останалите

Изцелението след раздяла може да бъде предизвикателно пътуване и пътят към продължаването напред е различен за всеки, без определена времева линия. Понякога тежестта на миналото може да се почувства непосилна за някои зодиакални знаци, пише Pinkvilla. Те откриват, че платното на предишна връзка е украсено с ценни спомени и споделени мигове. От незаличими пътувания до моменти на тиха връзка, тези спомени се врязват дълбоко в сърцата и умовете им. Трудността възниква, когато се опитват да се ориентират в хода на живота без присъствието на човека, с когото пазят дълбоки спомени.

Вижте кои са те:

broken heart 1. Риби

Рибите са като сантименталните мекушавци на зодиака. Тези хора рядко натискат "бутона" за изтриване на минали връзки. Вместо това, те често се оказват, че прелистват албума със снимки на бившите си и в случай на синя луна им изпращат съобщение, ако се чувстват малко виновни за това как любовта им е приключила. С течение на времето те също може да са склонни да идеализират миналите си връзки, като се фокусират предимно върху положителните аспекти и пренебрегват недостатъците и предизвикателствата, довели до раздялата. Това може да доведе до носталгия, при която бившият им изглежда по-съвършен и пълноценен, отколкото може да са били в действителност. Следователно, за да преодолеят някого, Рибите предприемат самостоятелно пътуване до дълбокия край на интроспекцията. Това е като тяхно лично убежище за медитация, където се гмуркат с главата напред в морето от емоции. Но в крайна сметка те излизат от тази подводна сесия за душевно търсене със съкровищница от мъдрост, която им помага да се излекуват и да растат.

blue inlove 2. Лъв

Въпреки напереността и показността си, тези Лъвове могат да се оплетат в мрежата на носталгията след раздяла. Представителите на зодията са изцяло за страстна връзка и дават всичко, когато става дума за любов. За съжаление много минали връзки завършват с въпроси без отговор. Следователно, продължаващите чувства на гняв и съжаление или чувството за несправедливост могат да усложнят процеса на изцеление за Лъвовете. Тези чувства често водят до упорити размишления, при които те непрекъснато преиграват минали събития, опитвайки се да разберат какво се е объркало. Освен това, когато нещата се разпаднат, сякаш техният вътрешен Аз е леко ранен. Въпреки че може да имат смела обвивка, дълбоко в себе си, ги боли. Тогава те се обръщат за подкрепа към верния си екип от приятели.

blue inlove 3. Скорпион

Скорпионите, от друга страна, притежават интензивен и пламенен подход към връзките, често предвиждайки трайни ангажименти. Те са по своята същност емоционални същества, които инвестират значителна част от своите емоции, време и енергия в любовта. Независимо дали става въпрос за радостта от споделения смях или болката от споровете и недоразуменията, тези емоционални инвестиции се преплитат с усещането за себе си на Скорпиона. Наистина, колкото по-дълбоко са отдадени на една връзка, толкова по-голямо предизвикателство става да се откачат, когато тя неизбежно стигне до своя край. Така че, когато обстоятелствата вземат неочакван обрат и плановете им се провалят, Скорпионите могат да потънат в дълбока яма на тъга и отчаяние. Тяхната вродена нужда от контрол се засилва по време на раздяла, което ги кара да преглеждат внимателно всеки детайл от онова, което се е объркало. 

blue inlove 4. Рак

Ракът, воден от нежното полюшване на Луната, олицетворява чувствителността и предаността в сферата на любовта. По своята същност тези водни знаци копнеят за връзки и привързаности с другите. Дори и да са били инициаторите на раздялата, хората Рак често таят обич към бившите си партньори в покоите на сърцата си. Така че позната мелодия, снимка или конкретно място могат да вдъхнат живот на призраците на отминали връзки. Те пречат на способността на Рака да се откаже от миналото и да върви напред. Нужно им е време, за да отворят сърцата си за нови начала. Тези зодии вярват, че миналите връзки предлагат утеха, приятелство и грижовна прегръдка, които стават незаменими за тяхното благополучие с течение на времето. Идеята за прекратяване на такива връзки може да бъде смущаваща, предизвиквайки опасения за самота. Но скоро преодоляват двусмислието на това, което се крие отвъд хоризонта, и тръгват по пътя към изцелението и прогреса.