Четирима Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother преди финала
Четирима Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother преди финала / Нова тв

Тази седмица, няколко дни преди големия финал на 16 ноември, Къщата на VIP Brother 2013 ще бъде напусната от четирима Съквартиранти. Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от други двама, получили малка подкрепа от зрителите. Само един от петимата Номинирани ще намери своето място сред финалистите в края на сезона и през последната седмица застрашените Съквартиранти, ще трябва да дадат всичко от себе си, за да докажат, че именно те заслужават да бъдат сред победителите.

Тази вечер Съквартирантите на VIP Brother 2013 ще се сдобият със свой Министър-председател. Последната номинационна игра, която BIG Brother избра за Съквартирантите се нарича „Избори". Кандидати за поста ще бъдат Номинираните Ваня, Мира, Ирина, Лияна и Стойко. Всеки един от тях ще трябва да организира и проведе собствена PR кампания, да изработи рекламни материали, както и да заснеме предизборно видео.

Звездите ще трябва да дадат своя глас за най-надеждния Министър. Гости в лайв студиото ще бъдат естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.