Боби Турбото победи „мафията във VIP Dance
Боби Турбото победи „мафията във VIP Dance / netinfo

Под знака на мафията премина снощното предаване на VIP Dance. В шоуто видяхме шеговитата визитка на Анелия Раленкова и Ники Сотиров в образа на мутри с бухалки, готови за саморазправа с хората, разкрили „гимнастическата мафия" в шоуто. Точката на спора сложи Боби Турбото.

Боби поясни във вчерашното шоу обвиненията си от миналата седмица, като изтъкна, че никой не оспорва труда на българските спортисти, но жегна журито с изказването, че всеки има пристрастия, които се проявяват,  дори това да не осъзнава.

Нешка Робева не му остана длъжна, признавайки, че е човешко всеки да има пристрастия, но като член на жури, на което е гласувано доверие, пристрастията са загърбени.

Въпреки разменените реплики, отборът на Мария Силвестър и Боби Турбото  получи максималния брой точки - 30 за брилянтното изпълнение на тяхното контемпорари, в което зрителите ги видяха преобразени в игуани. Така те водят във временното класиране във VIP Dance.

С най-малко точки - 22 беше оценен отборът на Николета Лозанова и Нед. След тяхното изпълнение журито беше разделено на две в коментарите си. Орлин и Ивайло вдигнаха петици и похвалиха отбора за добрата хореография, хъс и чувство, което са показали на сцената. На другата крайност бяха дамите в журито. Галена определи танца като карикатура, а Нешка Робева - като нескопосани движения. За капак Евгени Минчев, който след танца си с Яна Акимова, се присъедини към скамейката на журито описа изпълнението като „игра след бутилка ракия на млади социалисти на връх Бузлуджа". 

Ще успеят ли Нед и Николета да се измъкнат от елиминации тази седмица зависи от изпълнението им довечера, когато отборите ще танцуват валс, танго и самба. 

Дони и Шанел са специални гости в предаването, което ще започне от 21:00 ч. тази вечер.