Ричард и Божана също ще се борят за зрителския вот в понеделник
Без изненади за съквартирантите и зрителите преминаха поредните номинации очи в очи във VIP Brother. Кулагин събра най-много номинации и съответно вериги с гюлета. Гримьорът събра впечатляващите осем номинации.
 
Ричард беше вторият с най-много номинации в сряда вечер, цели четири. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата заради изразеното мнение, че жените трябва да готвят и чистят на мъжете.

Звездните съквартиранти във VIP Brother: Женско царство (СНИМКИ)

Божана
Божана / NOVA

Другият, който ще се бори за зрителския вот, е Божана, събрала три номинации. Всички съквартиранти, получили номинация, ще трябва да останат с веригите си до второ нареждане на Биг Брадър.
 
Кулагин успя да се скара и с Ваня, която беше единственият съквартирант, който подкрепяше гримьора. Валентин реши да се нанесе в стаята, която освободи Ева след напускането на шоуто, но това не се хареса на певицата и тя не беше съгласна. Въпреки това, Кулагин се нанесе там. Наложи се Ваня да иска помощ от Биг Брадър, който предложи да махне леглото на Ева. Как ще се развие драмата със спалнята ще видим утре в поредния епизод на VIP Brother от 21:00 часа, само по NOVA.

Ричард / NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.