Белослава пя заедно с учениците на център за музикални изкуства
Белослава пя заедно с учениците на център за музикални изкуства / netinfo
На коледния концерт през изминалата вечер на сцената на музикален клуб Back Stage публиката беше сюрпризирана от появата на 8-годишна млада певица със завидни певчески умения и от изявата на 51-годишна ентусиазирана дама – част от курсистите на Център за музикални изкуства.

Център за музикални изкуства е музикално училище от модерен тип, в което се обучават курсисти без ограничения във възрастта, поощрявайки общуването между хората чрез музика.

Център за музикални изкуства на Коледния концерт отбеляза 1 година от стартиране на дейността си. През изминалата година преподавателите обучаваха над 100 талантливи курсисти и развиваха уменията им в областта на поп, рок, джаз и латино музиката. Всички преподаватели в училището са известни действащи музиканти, които се изявяват активно на българска сцена. Те предават директно опитът си на младите курсисти, някои вече са им не само ученици, но и колеги на сцената.

Изключително впечатление направиха Деси Христова (победителка този месец в "Хит-1"), Невена Григорова, Петко Физиев и тъпанджията Цветан Стоянов. Фурар предизвика появата на певицата с най-снежното излъчване – Белослава, която поздрави публиката с най-новите си сингли.