Арестуваха Джъстин Бийбър за шофиране в нетрезво състояние
Арестуваха Джъстин Бийбър за шофиране в нетрезво състояние / Guliver/Getty Images

Джъстин Бийбър е арестуван за участие в автомобилна надпревара в нетрезво състояние. Певецът е шофирал Ламборгини под наем, съобщава американската телевизия NBC.

Инцидентът е поредният от серията скандали около канадския певец, продал повече от 12 милиона копия на албума си от началото на музикалната си кариера през 2009 година.

Миналата седмица при полицейска проверка в дома на тийнидола в Лос Анджелис бяха открити наркотици, а един от приятелите на Джъстин бе арестуван. Преди това 19-годишният канадски певец бе обвинен от съсед, че хвърлял яйца по къща му и нанесъл щети за хиляди долари, припомня БГНЕС.

През юли миналата година властите на границата между САЩ и Канада конфискуваха марихуана и други видове наркотици в един от автобусите от турнето на певеца. По това време Бийбър не е пътувал с екипа си.

Джъстин получи критики и за това че нарисувал графити по стената на скъп хотел в Австралия по време на турнето си на континента.

В Южна Америка миналата година той отново предизвика неодобрението на публиката, след като изписа името си със спрей върху стената на хотел в Рио де Жанейро и не плати сметката си в нощен клуб в Буенос Айрес.

Бийбър е обвиняем и за потъпкване на националния флаг на Аржентина по време на концерт и за унищожаване на обзавеждането в хотелска стая в Буенос Айрес.

По време на коледните празници младият певец обяви в Twitter, че "официално се оттегля от музиката".