Анистън за Джоли и Пит: Не е готино
Анистън за Джоли и Пит: Не е готино / netinfo

За трите години, откакто Брад Пит и Дженифър Анистън приключиха холивудския си брак, звездата от „Приятели” почти не е говорила за раздялата и за Анджелина Джоли. В интервю за декемврийския брой на сп. "Вог" обаче Анистън най-накрая проговори. Тя определи като „не готин” начина, по който Джоли е разкрила детайли за отношенията й с Брад Пит. Според нея Анджелина не би трябвало да прави подробен разбор на това как са се развили отношенията й с Пит по време на снимките на филма "Мистър и Мисис Смит" (2005 г.), когато двамата са били все още женени. Тези детайли бяха разкрити в интервю пред „Вог” през 2007 г., припомня БГНЕС. "Разказът за това как тя не можела да дочака да дойде на работа всеки ден? Това наистина не беше гот", споделя Дженифър Анистън.

Анистън и Пит приключиха брака си през август 2005 г., след като бяха обявили раздялата си през януари същата година. В интервюто пред "Вог" Анистън признава, че все още разговаря с Брад Пит и понякога си разменят " любезни поздрави и пожелания". "Изпитвам възхищение от него и... се гордея с него", казва тя, добавяйки, че разводът на двамата не бил "чак толкова лошо нещо".

Междувременно стана ясно, че Анджелина Джоли и Брад Пит искат да осиновят дете от Южна Америка, но считат, че ще им бъде трудно да се справят с усложнените закони за осиновяването там, тъй като нямат сключен брак. Звездната двойка вече осинови деца от Етиопия, Виетнам и Камбоджа и неотдавна обяви, че възнамерява да осинови още едно дете. Актрисата споделя, че е наясно от къде иска да бъде новото й осиновено дете, но признава, че вече се е сблъскала с известни трудности.