/ / iStock/Getty Images
Трудно е, когато сме влюбени да разберем дали мъжът, когото в момента боготворим, е наистина „човекът за нас”. Този кратък тест ще ви помогне в началния етап на връзката си да определите, дали това е „вашият мъж”, избягвайки губенето на време, болката и разочарованието.

Той не е независим

Ако мъжът не е достатъчно зрял и по принцип се държи като зависим от обстоятелства или хора – това не е добре. Трудно му е да решава трудни житейски задачи и винаги очаква помощ от другите, често играе ролята на жертва. Може би е възпитаван от властна майка. Тогава помислете дали имате нужда от такъв мъж. Може ли изобщо да се смята за мъж? По-подходящ е терминът „момче“. Той все още трябва да порасне. Ако не искате да влачите семейството на гърба си, да се мъчите сама над решаването на житейските проблеми, тогава ви съветвам да помислите: заслужава ли си да сте с това „чаровно момче”?

Не сте „себе си” в компанията му

Ако забележите, че до този мъж сте в някакъв вътрешен дискомфорт и не сте спокойна – това е „червена лампичка”. Опитвате се да му угаждате и да го впечатлявате, не можете да му се доверите и да се отворите към него, защото се страхувате да не го разочаровате.

Ако изпитвате често това - той определено не е „вашият човек”. Трябва да се чувствате леко и удобно около мъжа в живота си. Не трябва да се страхувате дали изглеждате глупава, забавна или грозна. Трябва да сте просто себе си.

Комуникацията ви е трудна

Един от компонентите на хармоничната връзка е комуникацията. В една връзка мъжът и жената трябва да са приятели, да се интересуват и да се забавляват и да се разбират. Ако имате трудности в общуването в началото на връзката си - тогава е малко вероятно да успеете.

Често ви лъже

Ако редовно хващате мъжа си в лъжа – пробудете се! Невъзможно е да се изгради щастлива връзка върху лъжи и недоверие.

Крие близките си приятели?

Когато мъжът има сериозни намерения към жената до себе си, той определено ще иска да я запознае с всички свои роднини, включително родители и приятели.

Ако един мъж непрекъснато забавя запознанството с близките си хора, търси оправдания, тогава най-вероятно той не очаква нищо сериозно от връзката ви. Следователно, нямате нужда от такъв мъж. Защо изобщо си губите времето?

Вие сте твърде различни

Ако забележите, че вие и любимият ви мъж имате много различни виждания за живота и различни цели – замислете си. Например за вас основното нещо в живота е силно семейство, но за него - забавление, пътуване, живот за удоволствие.

Това значи, че се интересувате от различни неща и – което е по-важното, имате различни ценности. Това е много лош знак.
БГНЕС