Търсите ли ипотечен кредит, посъветвайте се с консултант
Търсите ли ипотечен кредит, посъветвайте се с консултант / netinfo

Ако искате да купите жилище, в повечето случаи ще ви се наложи да изтеглите кредит от банка. В момента се предлагат най-разнообразни и привлекателни оферти за заеми, които като чуете вероятно си мислите, че това именно е вашия най-правилен избор. Сигурно сред вас има и скептици, които веднага асоциират предложението с някаква уловка. И все пак, ако ви трябва ипотечен кредит на първо време ще ви се наложи да пообиколите банките, да разучите добре всички предложения, да се консултирате с адвокат, нотариус, брокер на недвижими имоти, че и с приятели и роднини.

За всичко това ще ви е необходимо много време. То може да ви бъде спестено, ако ползвате услугите на кредитния инспектор, който ще е вашия посредник. Може да го намерите в “Кредитланд” където се занимават с кредитно посредничество. Услугата е съвсем безплатна и за да сте сигурни още в самото начало ще ви предложат да подпишете споразумение, че всички съвети и услуги, които “Кредитланд” ви предоставя са безплатни.

Консултантът няма да ви подведе, тъй като той получава еднаква комисионна от фирмата без значение към коя банка ви е ориентирал. Всичко за най-желаната в момента в Европа професия “кредитен инспектор” и за услугите на “Кредитланд” ще ви разкаже търговският директор на фирмата Димитър Тафров. С него разговаря Миглена Георгиева.

Интервюто чуйте в DarikNewsAudio