/ БГНЕС
ВМРО регистрира листата си за евровота
101361
ВМРО регистрира листата си за евровота
  • ВМРО регистрира листата си за евровота
ВМРО-БНД регистрира в ЦИК листата си за евровота. Водач на листата на ВМРО е Ангел Джамбазки.

Започва регистрацията на партиите и коалициите за евровота

 
Пред журналисти лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че Европа е на кръстопът и от тези избори зависи дали тя ще се движи по инерция надолу.

БГНЕС


„От тези евроизбори зависи дали Европа ще продължи да се движи по инерцията надолу, на разпад на идентичността, на безконтролна нелегална емиграция или Европа ще тръгне по един път, какъвто беше начертан от бащите на идеята за Обединена Европа, Европа на суверенните държави, Европа на нациите, Европа, която отстоява своите интереси. От тази гледна точка и евроизборите в България са важни“, каза военният министър.

Кой оглавява листата на ДПС за евровота?
 
Водачът на листата Ангел Джамбазки подчерта, че целта е бъда бъдат излъчени двама евродепутати.

ГЕРБ и СДС с предизборно споразумение за европейския вот (ОБЗОР)

 
„Листата ни представлява обединението на националната ни идея. Отиваме на тези избори с твърдата задача да продължим дейността си, както досега, по теми като миграция, по теми като разселване на нелегални имигранти, по теми като борба срещу радикализма и нахлуването на едни семитски нашественици на територията на България и на Европа. Уверени сме в добрия резултат. Призоваваме всички български родолюбци и патриоти да не разпиляват гласове. Няма никакъв смисъл в това“, заяви Джамбазки.

„БСП за България“ се регистрира в ЦИК за евроизборите
 
От ВМРО са убедени, че предлагат листа с доказали се в обществото хора, които ще защитават националния интерес. Втори в листата е организационният секретар на ВМРО Юлиян Ангелов. Сред кандидатите за евродепутати са режисьора Андрей Слабаков и генерал Шивиков.

БГНЕС