Разярен ром вилня с дърво в къщата на свои роднини
Разярен ром вилня с дърво в къщата на свои роднини / БГНЕС
Нападение от роднина прати в реанимация 52-годишен мъж от ромската махала на Благоевград на Джулай Морнинг, пострадалият е в кома и със счупен череп след удари с дърво, а още трима са пострадали. Сигналът за нападението е подаден към 6 ч. тази сутрин от къща и пристройка към нея на ул. „Околчица” в Благоевград, на място са изпратени пет патрулки и две линейки.

52-годишният мъж и съпругата му са нападнати от свой родственик, спейки в леглото си. Шуреят нанесъл няколко удара с дърво по главата на Павел, ударена била и съпругата му, която също се нуждаеше от спешна помощ. Тя се развикала, след като получила няколко удара по главата. Чул за нападението на помощ се притичва 48-годишнен мъж, който също е отнесъл няколко удара в областта на лицето.

Знае се още, че в къщата снощи е имало събиране, всички са употребили алкохол. 26-годишният син на нападнатата двойка, като видял окървавените си родители колабирал, той също е в спешното отделение на МБАЛ-Благоевград. Скенерът е установил тежки фрактури на главата на Павел, който към 7 ч. е приет в отделението по реанимация, за да бъде интубиран и при първа възможност транспортиран за София. Побоят на ул. „Околчица”, се изяснява от служителите на Второ РУП, работата продължава.
 
БГНЕС