/ БГНЕС
Срещата е определена за високо рискова от МВР
Билети за дербито между ЦСКА-София и Левски от 10-ия кръг на Първа лига няма да се продават в деня на мача, тъй като срещата е определена за високо рискова от Главна дирекция "Национална полиция" към Министерство на вътрешните работи.
 
Ще наказват футболните хулигани с до 25 дни арест или обществен труд

От Българския футболен съюз са уведомили двата клуба, че поради тази категоризация на мача и според закона пропуски за двубоя няма да се продават в деня на мача. "Червени" и "сини" се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски" в събота, 29 септември, от 17.00 ч.
 
Това означава, че всички, които искат да гледат срещата на живо, трябва да си закупят билети най-късно до петък, 28 септември. Тъй като отборът на ЦСКА - София е домакин, неговите привърженици ще бъдат настанени в секторите А и Г на националния стадион, тези на Левски ще заемат местата в сектори Б и В.
 
През април: Левски елиминира ЦСКА и е на финал за Купата

Цената на билетите за феновете на домакините е 15 лева, а за тези на гостите - 10 лева. От "сините" клуб също така напомнят, че поради по-строгия пропускателен режим, на стадиона ще бъдат допускани само лица, които представят лична карта.