Костадин Костадинов
Костадин Костадинов / БГНЕС
От днес започва да тече последният срок, в който България може да се отласне от дъното. Въпреки че политическата класа я доведе до това положение, разпъната от Великите сили просто не може да си поеме дъх. Днес народът ни заслужава нови и откровени водачи, крайно е време  политиката да се води от достойни мъже. Това заяви председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов с встъпителното си слово в парламента.

Той напомни думите на Радой Ралин: "Беше време турско, дойде време мижитурско" и заяви, България "няма нужда от страхливи и продажни управници, а които защитават българските национални интереси."

"Когато създавахме тази организация без колебание реших да я кръстя така, защото в тази една дума се събира всичко, от което земята и народът има нужда. Земя, в който кукловоди на дългогодишно национално предателство продават за жълти стотинки. Земя, в който все по-малко се раждат хора, с вносни цени и ценности, които се замаскират към "модерност". Но земя и с хора, които искат достоен живот и бъдеще. Търсих и намерих такива хора - непримирими, тук са 12, но с нас навън са още стотици хиляди и ще стават още повече", посочи Костадинов.

"Не може вечно да се краде, лъже и изнудва, да се минава между капките на историята, защото ни писна да сме лъгани, крадени и унижавани. Българите, които подкрепиха "Възраждане", вече не се страхуват. Притиснат до стената, човек има два избори - да се примири или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме и затова сме тук. Не искаме да сме повече васална територия и да нямаме собствена позиция. Ще искаме премахването на експериментални ваксини с експериментални субстанции. Ще се борим срещу този модерен фашизъм, ще работим за довършването на АЕЦ "Белене".