/ БГНЕС, архив
Изпълнителният директор Ангел Петричев внесе яснота около бъдещия треньор на Лудогорец на летището във Варна при заминаването на "орлите" за Марибор.

"Неслучайно казах да не се спекулираха с избора на новия треньор. Очаквах какво ще се случи. Четем любопитни имена, интересни предложения. Медиите гадаят, мениджъри пък се опитват да ни насочат вниманието. Това, което мога да кажа за нашите фенове, е, че не сме преговаряли с нито едно от имената", коментира шефът на "орлите".

Лудогорец уволни Стойчо Стоев (ВИДЕО)

"Няма да бързаме. Имаме критерии за избор на старши треньор. Дори и на един да не отговоря този човек, няма да влезем в преговори. Искаме да изберем точния треньор, който да завърши започнатата реформа в Лудогорец. Този процес ще продължи по-дълго, няма как да стане с магическа пръчка. Изборът на треньор не зависи от изхода на мача в Марибор", каза още Петричев, цитиран от Gong.bg.

"Чувстваме се готови да отстраним Марибор. Изправяме се срещу противник със сериозен опит в евротурнирите. Ситуацията е 50 на 50, нищо не е решено. Очаквам отборът да играе това, което може. Ако това стане - ще бъдем по-спокойни и щастливи, защото ще играем през есента в евротурнирите. Няма как да сме спокойни в този цикъл. Всички сме мобилизирани, дано успеем да свършим работа", добави той.

"За мен всеки един, който получи шанс от треньора да играе, трябва да се раздаде на 100%. Всеки, който е в Лудогорец, е избран по някакви критерии. Разполагаме с много добри играчи. Всеки може да реши мача, независимо дали е от опитните играчи или от новите попълнения", коментира още изпълнителният директор на Лудогорец.
Gong.bg