Дни преди големия бенефисен спектакъл „Отборът", с който ще се отбележи предаването на щафетата в националния ансамбъл по художествена гимнастика, екип на NOVA се срещна с президента на федерацията Илиана Раева.

Треньорката на грациите Ина Ананиева: Щастливи сме, че накрая успяхме

Еуфорията около подготовката е страхотна. Шоуто ще бъде една невероятна мултимедия. Ще можете да се запознаете с всяко едно от момичетата по отделно. Всички ги знаят като отбор, но никой не им знае имената. Затова ще ги представим по отделно, защото са страшно различни една от друга, каза Раева.

Ренета Камберова: Дочаках усмивката на Цвети Стоянова

„Цвети се възстановява и се чувства много добре. Двигателната й система е на едно добро ниво. Тя дори изяви желание, че иска да присъства на бенефиса. Тя е силно момиче, усетих я много спокойна и усмихната - така както съм свикнала да я виждам", разказа още Илиана Раева.

„Това беше една от най-жестоките ситуации, в които съм попадала. Мобилизирам се до краен предел. Аз знаех, че тя е жива, имах жестока вътрешна убеденост, че ще преодолее всичко", каза тя.

"Нямам търпение за новия отбор", каза Илиана Радева.

Още за грандиозното шоу, за физическото и психологическо възстановяване на Цвети Стоянова, за загубата на майка си и новородената си внучка - гледайте във видеото.

Източник: Nova.bg