/ БГНЕС
Столични полицаи задържаха 33-ма души преди, по време и след футболната среща между отборите на ЦСКА- София и "Левски", съобщи пресцентърът на МВР.
 
Благодарение на бързата и своевременна намеса на полицията бе предотвратен сблъсък между две групи фенове пред заведение в района между Орлов мост и сградата на Софийския университет.
 
Не бяха допуснати сериозни нарушения на обществения ред преди, по време и след футболната среща между отборите на ПФК ЦСКА- София и ПФК "Левски", който се игра в неделя вечерта в София на стадион "Васил Левски".

Фенове на Левски съблякоха играчите след позорната загуба от ЦСКА (ВИДЕО) 

СДВР е предприела всички необходими мерки за охраната на реда и безопасността на движението в столицата. Задържаните общо 33-ма души са за носене на забранени предмети, пиротехника и наркотични вещества.
 
След края на столичното дерби, съгласно изготвения план, на стадиона бяха са забавени привържениците на победилия отбор до оттеглянето на противниковите фенове.
 
От СДВР информират, че към момента няма регистрирани нарушения на обществения ред по улиците в района и в посоките на изтегляне на привържениците на двата отбора.