EVN
EVN / netinfo
EVN България Електроразпределение е с ново име
93651
EVN България Електроразпределение е с ново име
  • EVN България Електроразпределение е с ново име
„EVN България Електроразпределение“ е с ново име - „Електроразпределение Юг“. Това обяви председател на УС на EVN България Роберт Дик. Той обясни, че промяната е в изпълнение на законовите изисквания и е в подкрепа на развитието на либерализацията на пазара на електроенергия.

По думите му това показва желанието на EVN да остане в този бизнес и да продължи да допринася за развитието на разпределителната мрежа в България. Заместник-председателят на УС на EVN България Калина Трифонова обясни, че за клиентите няма промяна нито в общите условия на клиентите, адресите на офисите остават същите, телефонът за аварии също няма да бъде променен, както и този за информация за фактурите.

Начинът на отчитане също остава същия.

Новото за клиентите е визията, логото и отделната интернет страница - www.elyug.bg.

„Ще имаме отделен сайт на мрежовото дружество. Имейлът за контакт също е нов - info@elyug.bg. Страницата www.evn.bg продължава да функционира с информация за останалите компании от групата на EVN в България. За клиентите няма промяна нито в общите условия, адресите на офисите остават същите. Телефонът за връзка при аварии също е непроменен - 0700 10007. Начинът на отчитане, на издаване на фактури, на плащани остава същият“, обясни Трифонова.