/ СПОРТ ТОТО
На централния площад в град Враца бяха връчени официално ключовете за чисто нов автомобил, спечелен от игрите на Български спортен тотализатор. Късметлийката се казва Евгения Маринова, чиито номер на квитанция за 96-ия тираж я прави горд собственик на луксозен автомобил "Форд"-ЕкоСпорт. 

Близо милион касови бележки от врачанско и монтанско участват в лотарията на НАП

Само за миналия месец, БСТ раздаде 9 нови автомобила, спечелени от играта „Тото 2 - 6 от 49“. А през декември луксозните Jaguar XE ще зарадват тото почитателите навръх Коледа и Нова година.

По време на събитието във Враца беше организирана специална ТОТО томбола. Много хора си тръгнаха с подаръци и фишoве за следващия тираж, за който джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ ще достигне колосалните 5 700 000 лева.

Тото почитателите се сдобиха и със специални късмети за коледната баница. Те са посветени на 12 от моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор. С талоните, споменати в късметите, може да се направи оригинален подарък за по-малко от 50 лв. А всеки член от семейството да получи играта от късмета, който се е паднал в неговото парче баница. Така празникът ще е още по-вълнуващ, щедър и изпълнен с очаквания.