Сашо Ангелов вижда победа срещу Миньор
Сашо Ангелов вижда победа срещу Миньор / снимка: Дарик - Враца

Победа с 1:0  прогнозира бившият треньор на „Ботев" - Враца Сашо Ангелов в днешния мач на врачани срещу „Миньор" Перник. „Две години и половина сме заедно с момчетата, те хвърлиха много труд и се надявам той да не отиде напразно. Пожелавам успех на отбора!", каза за „Дарик" бившият наставник.

„Имаше моменти през тези две години, когато играех един български филм „Сам сред вълци", така че не се притеснявам от неуспеха. Целта ми беше отборът да има 9 точки до 6-я кръг и  не успях да я постигна", коментира за пръв път решението си да подаде оставка Ангелов. Той не е съгласен, че жребия е бил труден и 9 точки са непосилни за новак в „А" група, какъвто е отбора на „Ботев" - Враца.

В личен план Сашо Ангелов сподели, че заминава за Португалия, където ще отдели повече на подготовката на Валери Божинов в „Спортинг". Турът му ще продължи до рождения ден на дъщеря му Михаела в началото на октомври.

Сашо Ангелов подаде оставка като старши треньор на "Ботев" веднага след загубата на отбора от Монтана на 10-ти септември. Тази вечер от 17 часа Атанас Джамбазки ще изведе за пръв път отбора на „Ботев" - Враца като негов треньор.