Поредна нова детска площадка във Видин
Поредна нова детска площадка във Видин / Община Видин

Кметът на Община Видин Герго Гергов откри нова детска площадка в близост до ДКЦ 1 в града. Модерните и безопасни съоръжения за игра са осигурени с финансовата подкрепа на Фондация „Подкрепа за реализация”. Гергов приветства всички присъстващи. Той изрази своята гордост от това, че броят на детските площадки във Видин се увеличава и пожела на най-малките жители на Видин безгрижни и весели игри на новото място.

Поредна нова детска площадка във Видин
netinfo

 

Специални гости на тържественото откриване бяха малчуганите от „Подкрепа за реализация”, Центъра за настаняване от семеен тип, с. Ново село, децата-потребители на социалните услуги към Фондация „Уникалните деца на Видин”, ЦДГ №4 “Васил Левски” и ОДЗ №18 „Щастливо детство”. Емилия Йосифова – ръководител на фондацията изрази своята благодарност към общината и специално към кмета Герго Гергов за прекрасната идея да бъде изградена такава модерна детска площадка, именно на това място. За малчуганите, които присъстваха на откриването бяха подготвени забавни приключенски игри и викторина. За най-добрите участници имаше индивидуални и отборни награди.

Това е поредната нова детска площадка във Видин. Градът е с най-много модерни детски площадки на глава от населението в северозапада.

Поредна нова детска площадка във Видин
netinfo