Община Враца търси сътрудници
Община Враца търси сътрудници / Дарик Враца, Иван Стрижлев

Доброволци, които да следят за спазването на обществения ред и опазването на общинската собственост набира Община Враца. Кметът д-р Костадин Шахов отправи покана към всички граждани на Враца, включително членове на Неправителствени организации и сдружения, които желаят доброволно да сигнализират за нарушения на обществения ред и да следят за чистотата, стопанисване на общинско имущество, опазване на зелените площи, парковете и градинките на територията на града.

 Доброволците ще получат служебна карта със снимка, с която ще могат да се легитимират за това, че са упълномощени от Общината. Те ще уведомяват Инспектората към Община Враца, чиито служители, съвместно с Комисия, включваща представители на различни институции, са упълномощени със Заповед на Кмета да извършват проверки и да налагат санкции относно спазване на Наредбите на Общинския съвет и други нормативни актове.

Гражданите, които желаят да съдействат, трябва да подадат CV и мотивационно писмо до 19 юли в Община Враца, в Центъра за административно обслужване, гише „Общо деловодство". Желаещите могат да получат допълнителна информация на телефон: 66 31 46.