19-годишна стана „Miss MALL Vidin 2013”
19-годишна стана „Miss MALL Vidin 2013” / Димитър Стефанов

 

19-годишната Ваня Методиева е „Miss MALL Vidin 2013”. Ваня е от град Видин, висока е 168 см., зодия Лъв. Изучава „Компютърни системи и технологии“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“- Благоевград. В свободното си време миската обича разходките сред природата и срещите с приятели. За нейни подгласнички бяха избрани 16-годишната Мила Вълчева и Гергана Маринова, също на 16 години. Модна агенция „X Model Group” отличи със специална награда видинчанката Симона Еленкова на 18 години.

Конкурсът се проведе в Деня на влюбените в търговския център. В него участваха осем момичета на възраст от 16 до 19 години. Претендентките дефилираха с ежедневни и официални тоалети и бански костюми. За да изберат най-красивото момиче на Mall Vidin на събитието присъстваха Боряна Миткова и Ростислав Атанасов – Мис и Мистър Видин 2012. В антрактите настроението на публиката поддържаха брейкърите от Shadow Crew и Danny Boy. Организаторите раздадоха специални награди и на публиката, сред които и новото ухание на Мария Илиева, което бе представено същата вечер.

19-годишна стана Miss MALL Vidin 2013
netinfo

От „X Model Group” съобщиха в аванс, че следващата седмица ще се проведе „Мис и Мистър Монтана 2013“. Конкурсът ще се състои на 23 февруари в хотел „Житомир“.