/ Снимка: Дарик, архив
Турски товарен автомобил е самокатастрофирал и се е ударил в къща в с. Самоводене
Петима души са пострадали в катастрофи през денонощието.

Катастрофа на пътя Велико Търново-Арбанаси прати двама в болница

Катастрофа между два леки автомобила затруднява движението по пътя между Долна Оряховица и Лясковец
. Сигнал за произшествието е получен около 8:00 часа тази сутрин.

По първоначална информация са се ударили лек автомобил "Форд" и лек автомобил "Фолксваген". Пострадали са водачът и пътник от фолксвагена и пътничка от форда. На мястото има екипи на полицията. Временно е преустановено преминаването на автомобили през мястото на произшествието. Причините са в процес на изясняване.

Шофьор с отнета книжка блъсна кола на паркинг в града

Двама водачи пострадаха при катастрофа на пътя с. Мусина - Велико Търново.
Произшествието е станало вчера около 14,30 ч. По първоначална информация са се  ударили товарен автомобил "Ситроен", управляван от 33-годишен мъж от Лясковец и лек автомобил "Опел Корса", управляван от 37-годишен мъж от гр. Велико Търново.

В резултат на инцидента с фрактура на капачка на коляно във великотърновската болница е настанен водачът на товарния автомобил. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Другият водач след преглед е освободен за домашно лечение с повърхностни наранявания. Той е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна

Турски товарен автомобил е самокатастрофирал в с. Самоводене. Пострадали няма. Произшествието е станало снощи, около 23:00 часа. По първоначална информация, автомобилът се е движел в посока от Велико Търново към Русе, когато в с. Самоводене в зоната на завой при мокра пътна настилка и при движение с несъобразена скорост водачът на товарен автомобил "ДАФ" - 58-годишен турски гражданин е изпуснал управлението му, возилото е напуснало пътното платно и се е блъснало в къща. Нанесени са щети по постройката.

Водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Причините за произшествието са в процес на изясняване.