Старопрестолният град посреща Лили Иванова тази вечер в Двореца на културата и спорта. Началото на концерта е в 20:00 часа.

Лили Иванова ще завладее публиката в Бургас

Търновци все още разказват с вълнение за гостуването на най-голямото име в българската поп музика на 26 септември 2016 г. В момента, в който Лили стъпва на сцената на Двореца, цялата зала скача на крака, за да я приветства.

След аплодисментите тя благодари на публиката за това специално посрещане и изнася концерт, завършил с няколко биса. Миналата седмица Лили Иванова сподели във Фейсбук кадри от репетициите в НБУ за тази част от своето национално турне, чийто медиен партньор е БТА.То започна от Варна в началото на септември, а Пловдив и Бургас бяха следващите спирки. След Велико Търново, Лили Иванова ще бъде в Шумен - на 11 ноември, и на 17 ноември - в Русе. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК.

Лили Иванова завладя публиката в Пловдив (СНИМКИ)

Всички концерти на Лили Иванова ще бъдат организирани в съгласие с противоепидемичните мерки, актуални към датата на всяко събитие. За Велико Търново и Шумен заповедта на министъра на здравеопазването предвижда задължителното наличие на зелен сертификат - за лица над 18 години за ваксинация, преболедуване или негативен PCR - направен до 72 часа преди началния час на събитието) или антигенен тест  -направен до 48 часа преди началния час на събитието.

За улеснение на почитателите на певицата, лаборатории в двата града ще работят с удължено работно време - до 19:30 часа. Цената на антигенния тест е 10 лева.В деня на концерта, във Велико Търново ще работи лаборатория "Рамус" на ул. "Йоновка" 10 - на ъгъла с ул. "Филип Тотю", а в Шумен - лаборатория "Ноневи" на ул. "Любен Каравелов" 22.
БТА