Четин Садула подписа за две години с Етър- 24
Четин Садула подписа за две години с Етър- 24 / Дарик нюз

Юношата на столичния "Левски"- Четин Садула подписа снощи двегодишен договор с "Етър- 24". Нападателят е четвъртото сигурно попълнение след защитниците Атанас Атанасов и Костадин Гаджалов  и халфа Красен Трифонов.

Кариерата на Четин Садула до момента е преминала през „Родопа" /Смолян/, „Дунав" /Русе/ и „Калиакра". Именно в Каварна той имаше ннай- добрите моменти в кариерата си и дори бе избран за Спортист №1 на морския град през 2010 г. През зимата, роденият на 16 юни 1987 г. футболист, бе привлечен в ЦСКА, но не игра за "червените".

"Цанко Цветанов ме покани и бързо взех решение. Към мен имаше интерес от още един отбор от „А" група, но предпочетох да дойда във В. Търново, защото познавам г-н Цветанов от времето в "Левски" и разбиранията му за футбола. В ЦСКА нещата не се получиха, но всяко зло за добро. Отидох там да заместя Делев, но дойдоха и други футболисти, гониха се високи цели, явно и аз не съм показал необходимото ниво", коментира Четин Садула.

Той призна, че не познава добри отбора на „Етър- 24", но е близък с някои от футболистите, които също са юноши на „Левски" и смята, че бързо ще се адаптира.

"Играя като дясно крило и десен халф, но няма предпочитания, където каже треньорът. Надявам се да гоним място в средата на класирането, а защо не и по- нагоре. Тук има традиции, хубаво е, че идва публика и дано ни подкрепя, а ние да я радваме", добави нападателят.

„Етър- 24" е основен вариант в България за договор и пред бранителя Тихомир Трифонов. Централният защитник, който преди броени дни напусна „Монтана", вече тренира с „виолетовите".

„Имам възможност да заиграя в Полша и чакам обаждането на мениджъра ми. Ако не се стигне до трансфер, със сигурност ще остана тук. Разбрахме се с Цанко Цветанов за условията. До десетина дни всичко ще бъде ясно", каза Трифонов.