/ Снимка: Дарик, архив
Досъдебно производство за извършено убийство с последвало самоубийство на извършителя ръководи Окръжната прокуратура във Варна.

Около 1.00 ч. след полунощ днес, в кв. „Младост“ 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял. Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи. Подаден бил сигнал на спешния телефон 112, съобщиха от обвинението.

Психично болен уби баща си

Цветан прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседския. В апартамента живеела 84-годишната Минка М. След като вратата на жилището й била разбита от пристигналия полицейски екип от ОД на МВР, възрастната жена била открита мъртва. Убийството й е извършено с множество удари.

Задържаха варненец за убийство на приятел

В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. Има данни, че е страдал от психично заболяване.

Убийство за удоволствие шокира Айтос (СНИМКИ)

Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж.

Снимка: "Черно море"

Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им. Действията по разследването продължават.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК