/ БГНЕС, архив
Жени от Варна търсят съдействие от народния представител за обособяване на Евин плаж
75 % от битовите кражби и 85 % от телефонните измами остават неразкрити и все по-малко хора вярват в системата на МВР. Това заяви в ефира на Дарик варненският депутат от БСП проф. д-р Анелия Клисарова по повод внесения от социалистите вот на недоверие към правителството заради проблемите в сектор „Сигурност”.
 
Вотът на недоверие е в услуга на управляващите, щял да стегне редиците

„40 души минаха летището без проверка, а бягството на затворници е върхът на айсберга. Как да мотивираме надзирателите да изпълняват задълженията си, след като средната им заплата е 800 лева, а издръжката на затворник е 1000 лева. Образованието и здравеопазването също са част от националната сигурност.

Млади хора убиват за 20 лева, а областни и общински болници са заплашени от фалит. При бедствие къде ще отидат пострадалите – в частните болници ли?”, коментира Клисарова. Според нея  внесения сега вот на недоверие не е свързан с края на европредседателството на страната. 
 
БСП внесе вота на недоверие към кабинета „Борисов 3“

Парламентът няма воля да обсъди проблемите на майките на деца с увреждания, добави още народният представител. 
 
Философията на Националната здравна карта е грешна, смята Клисарова. Тя даде за пример намерението болничните легла във Варна да бъдат намалени от 3000 на 2000, въпреки че в здравните заведения в морската столица се лекуват пациенти от Северна и Южна България, а през лятото и туристи.  Критерият за добра болница  вече е финансовият резултат, смята Клисарова. 
 
Борисов за вота на недоверие: БСП да си спомнят бунтовете в Харманли и Овча Купел

Жени от Варна търсят съдействие от народния представител за обособяване на Евин плаж, разказа проф. Анелия Клисарова.  Тя е свързала своите избирателки с концесионера на плажната ивица в морската столица и се надява проблемът им да бъде разрешен. 
 
Родители, които са възмутени от съдържанието в учебниците, също се обръщат към Клисарова. Бившият министър на образованието в кабинета „Орешарски” смята, че отговорността за съдържанието не трябва да е колективна.