p 
p  / ПСК Черно море
Вакантни места за привличане на млади таланти обяви варненският плувен клуб ПСК - „Черно море“. По традиция интересът към комплексния шампион на България, чийто състезател е най-бързият българин във водата Александър Николов, участник на олимпиадата в Бразилия, винаги е огромен. Така е и това лято.
Ако и вие имате желание детето ви да попива безценни знания и умения от най-добрите треньори в родното плуване, може да се свържете с тях чрез сайта www.swimming.bg.
Тренировките се провеждат на басейните на Плувен комплекс „Приморски“ във Варна. Свободни места са обявени във всички възрастови групи.
Треньорите на клуба очакват както най-малките ентусиасти /между 6 и 7 години/, така и всички по – големи таланти, които вече имат опит в басейна и са готови да се присъединят към групите за напреднали, за да усъвършенстват уменията си.
„Вярваме, че плуването е не просто един от най-древните спортове, но и видът активност, който подобрява цялостното физическо състояние на децата, възпитава и дисциплинира. Знаем, че часовете в басейна се отплащат многократно и създават силни, мотивирани и здрави млади личности“, коментират от клубното ръководство на ПСК „Черно море“.
През цялото лято на 2019 г. клубът ще приема деца във всички възрастови групи. Всяко от тях може да се присъедини към групата си за първа пробна тренировка и да прецени дали желае да стане част от комплексния шампион на България.
Повече информация за записването и разпределението на групите може да бъде получена при изпращане на запитване в официалната фейсбук страница на клуба, където екипът и старши треньорът Никола Петров отговарят персонално на всеки, изявил желание да запише детето си в ПСК „Черно Море“.
ПСК Черно море