"Спартак" стартира подготовка
"Спартак" стартира подготовка / Добри Атанасов
Футболистите на "Спартак" Вн се събраха за старта на подготовката за новия сезон. Играчите бяха изведени за първото си занимание под ръководството на новия треньор Диан Божилов. Тренировката се проведе на стадиона в Аксаково. В нея се включиха 22-ама футболисти, сред които новите Николай Петров, Рангел Абушев и Иван Пенев, както и няколко момчета на проби. В следващите дни се очакват още двама трима опитни играчи. 

"Със сигурност, домакинствата във Втора лига с Хебър и Лудогорец II ще ги играем в Балчик. След това се надявам ремонтът на клубния стадион да е приключил и да се завърнем в нашия дом", коментира треньорът Божилов
Той сподели, че от Етър са постъпили некоректно към "Спартак" за това, че са си уредили контрола с друг съперник за датата, за която първоначално са се разбрали с варненци. "Соколите" са реагирали и на същата дата 29 юни са уредили спаринг с "Черноморец" Бч. Така проверките с този тим ще са две, като втората е на 12 юли. Контролите ще са общо четири, като сругите съперници са "Лудогорец" 2 на 26 юни в Разград и "Созопол" на 4 юли в Албена.

Цялото интервю с Божилов можете да чуете в утрешната спортна емисия на Дарик Варна.