/ ПФК "Черно море"

Наставникът на "Черно море" Илиан Илиев определи групата за гостуването на "Ботев" Пловдив от 29-ия кръг на Първа професионална лига. От нея отпаднаха наказаните Пламен Димов и Радослав Василев, както и Георги Илиев и Цветомир Панов.

Георги Давидов свири "Ботев" - "Черно море"

Капитанът на “моряците” и Панов не успяха да се възстановят на 100% след травмите, получени по време на двубоя с “канарчетата” от турнира за Купата на България, и затова треньорският щаб реши да не рискува с включването им в мача тази събота.

Аут са още трайно контузените Георги Божилов и Емил Янчев, както и Виктор Попов, Мартин Дичев и Петър Вуцов. В 18-те за двубоя ще бъде записан младият Лъчезар Йорданов, който заема мястото на Радослав Василев. Това е единствената промяна в групата от срещата с Левски от миналия кръг.

"Морето" стартира подготовка за мача с "Ботев"

“Моряците” тръгват за Пловдив утре сутрин, а под тепетата ще проведат последната си тренировка преди мача с Ботев. Срещата между двата тима е в събота от 17:30 часа в Коматево.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Георги Китанов, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Виктор Генев, Юго Кононго, Мирослав Енчев, Жоаким Балми, Дани Кики, Мехди Фенуш, Лъчезар Йорданов, Петър Витанов, Родриго, Патрик Андраде, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Жоржиньо, Мартин Минчев.

Be Sociable, Share!
ПФК Черно море