Краси Радков радва варненци със специално комедийно шоу
Краси Радков радва варненци със специално комедийно шоу / Мол Варна

Един от най-популярните комедийни актьори, познати от телевизионния екран, Краси Радков, ще представи самостоятелно комедийно шоу, подготвено специално за варненската публика. Забавното събитие ще се състои в търговско-развлекателен център Мол Варна и ще бъде с вход свободен за всички любители на смешните скечове и колоритни превъплъщения на актьора.

За гостуването си във Варна Краси Радков е подготвил специална селекция от най-запомнящите му се комични изпълнения, а след финала на представлението неговите фенове ще имат и възможност да получат лично от него автограф.

Наред със забавното шоу, Мол Варна предлага още едно изкушение. „Дни на медените изкушения" събират едни от най-авторитетните производители на мед от цялата страна. Специализираното представяне ще се състои на трети етаж в търговско-развлекателния център в периода 17 - 26 февруари.

В рамките на събитието всички участници ще демонстрират собствена продукция от различни видове мед, цветен прашец, пчелно млечице и прополис. Ще се провеждат безплатни дегустации на мед и медни продукти, както и консултации за могъщото действие, което имат тези натурални природни продукти за здравето на човека.

В двете поредни недели от „Дните на медените изкушения" в Мол Варна ще бъдат организирани тематични забавления за деца и възрастни. На 19 февруари от 15 часа посетителите на търговския център ще имат възможност да наблюдават автентична демонстрация по традиционно вадене на мед от най-добрите пчелари в страната.

Сред участниците в „Дните на медените изкушения" ще бъдат Георги Гочев - пчелар №1 за 2011 година, Симеон Тодоров - пчелар №1 за 2009 година, както и Кирил Киров - познат като Царя на пчеларите у нас.